Ludbehandling

Lad Copenhagen Floor give dit gulv en ludbehandling – så kan du nyde træets struktur og et lysere gulv.

content-ludbehandling

Vi fjerner misfarvninger med ludbehandling

Som årene går, bliver de fleste massive trægulve slidte og mindre kønne. Når man bruger sine rum, kan det ikke undgås, at man taber forskellige ting på gulvene, og det trænger af og til ned i træet, ligesom lys- og solindfald kan blege dele af gulvet. Hunde, børn og familieliv sætter sit præg. Måske står du også med planen om at udskifte eller flytte et tæppe, der har ligget på trægulvet i mange år, men det kan ikke lade sig gøre, fordi gulvet under tæppet har ligget beskyttet og nu er noget lysere end resten af gulvet?

Her kan Copenhagen Floor med en ludbehandling af gulvet skabe et resultat, der gør dit trægulv smukt og levende og næsten som nyt igen. Samtidig har ludbehandling en blegende effekt, der modvirker den naturlige gulning af træet, der ellers vil ske med tiden.

Efter en gulvafslibning og måske endda en gulvafhøvling er gamle ridser og mærker væk, og så står trægulvet åbent og klar til en ludbehandling.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
27 21 55 53
og hør nærmere om
mulighederne.

Ludbehandling lysner og fremhæver struktur

Når du vælger en ludbehandling, vil Copenhagen Floor gøre dit gulv noget lysere, samtidig med at du stadig kan se årerne i træet og træets oprindelige struktur. Det er blandt andet derfor, ludbehandling er blevet meget populært, fordi det passer så fint sammen med den lyse skandinaviske boligstil.

Ved ludbehandling kan du vælge enten ludbehandling med hvid lud, hvorved du opnår, at dine trægulve bliver meget mere lyse, og samtidig kan du se træets struktur

Eller du kan vælge ludbehandling med natur lud, hvorved dine trægulve beholder deres oprindelige naturlige lud, deres naturlige naturfarve og den synlige træstruktur

Med vores ludbehandling vil du opnå et mere ”råt” look, og dit gulv vil være mere ru end efter lakering og oliebehandlinger. Det vil være godt for dit gulv, hvis du løbende efterbehandler det med sæbe eller olie. Å den måde bibeholdes både holdbarheden og det flotte udtryk.

Vi kan anbefale, at du giver dit gulv nogle sæbebehandlinger, inden det tages i brug. På den måde giver du dit smukke ludbehandlede gulv en god start. Og så har du et modstandsdygtigt gulv mange år fremover.

Hos Copenhagen Floor ligger det os meget på sinde at give dig gode råd og vejledning omkring vedligeholdelse af dit gulv, inden vi slutter vores arbejde med ludbehandling.

Vi kan give dig en stærk pris på ludbehandling af gulv

Copenhagen Floor kommer gerne ud og vurderer dit gulv, så vi sammen kan drøfte de løsningsmuligheder, der er, og om ludbehandling er den bedste behandling til netop dit gulv. Vi vil naturligvis også gerne give dig et uforpligtende og godt tilbud på professionel ludbehandling. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 27 21 55 53. Måske er vi netop i gang med en ludbehandling af et smukt gammelt gulv, så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage.

Besøg Copenhagen Floor på Facebook

Besøg Copenhagen Floor på Sjælland