Lakering af gulv

Hvis du får Copenhagen Floor til at stå for din lakering af gulv, bliver det flot!

content-lakeringafgulv

Vi skaber smukke resultater med lakering af gulv

Vi er stolte over at sige, at vi skaber de smukkeste gulve. Vi står gerne for lakering af gulv i private husstande, på institutioner, i butikker – ja, hvor som helst et gulv kan blive smukt.

Hvis du har fået afhøvlet eller afslebet dit gulv, kan lakering af gulv være et sikkert valg. Med lakering af gulv opnår du stor slidstyrke samtidig med, at du fortsat kan se træets årer eller fine aftegninger. Gennem årtier har danskerne valg lakering af gulv som den foretrukne efterbehandling, og det er blandt andet på grund af slidstyrken og hygiejnehensynet samt det ”rene” og enkle look.

Lakering af gulv – lyst, naturligt eller blankt?

Når du står med et afslebet og ”råt” gulv, skal du tage udgangspunkt i, hvordan du ønsker, at rummets finish og stil skal være. Du har nemlig flere valgmuligheder, når du skal vælge lakering af gulv, og hos Copenhagen Floor kan vi lakere med dem alle:

  • Lyst gulv – så vælg en lakering af gulv med hvidlak,
  • Naturlig træfarve – så vælg en lakering af gulv med natur lak
  • Blank overflade – her kan du vælge en lakering af gulv med blank lak

Hvis du ønsker, at gulvet skal være mat eller halvmat/halvblankt, vil det være lige så slidstærkt som et blankt gulv, blot er et blankt gulv lidt nemmere at rengøre på grund af den blanke overflade.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
27 21 55 53
og hør nærmere om
mulighederne.

Vandbaseret eller oliebaseret lakering af gulv?

Ønsker du en vandbaseret eller en oliebaseret lak ved lakering af gulv:

  • Vandbaseret lak/akryllak, gulner ikke, er elastisk, indeholder ingen opløsningsmidler og tørrer hurtigt. Den er lidt mere følsom over for ridser
  • Oliebaseret lak, gulner med tiden bliver til gengæld meget hård. Den flyder godt sammen og er længe om at tørre. Oliebaseret lak afgiver organisk opløsningsmiddel
  • PU-lak (polyurethan lak) er en kombination af vandbaseret og oliebaseret lak. Den giver en meget stærk lakeret overflade, som samtidig er smidig og ikke knækker. Den gulner en smule, men afgiver næsten ingen opløsningsmidler

Vi vil meget gerne vejlede dig inden lakering af gulv

Vi vil gerne vejlede dig omkring lakering af gulv, uanset gulvets størrelse, og naturligvis vil vi også gerne give dig et uforpligtende tilbud. Hver dag kører vi i Kongens Lyngby, Hillerød og København og dækker reelt hele Nordsjælland, så lad os komme forbi. Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 27 21 55 53 – måske er vi lige ude at lægge sidste hånd på en smuk lakering af gulv, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Besøg Copenhagen Floor på Facebook

Besøg Copenhagen Floor på Sjælland