Gulvbehandling

Søger du et firma, der kan give dit gulv en professionel gulvbehandling? Så kontakt Copenhagen Floor – vi har erfaringen!

content-gulvbehandling

Gulvbehandling der giver smukke gulve

Hos Copenhagen Floor kan vi få selv det grimmeste gulv til at fremstå smukt og indbydende, og se ud som om det lige er blevet lagt. Samtidig giver en gulvbehandling dit gulv en forlænget levetid. Vi har mere end 10 års erfaring med gulvbehandling.

Vi tilbyder:

  • Gulvafslibning
  • Lakering af gulv
  • Ludbehandling
  • Oliering af gulv
  • Påsætning af paneler
  • Pleje af linoleums- og vinylgulve

Når dine gulve efter en veludført gulvlægning eller gulvafslibning står rå og rene, er det tid at give dem en efterbehandling. Hvilken gulvbehandling, du skal vælge, bør tage udgangspunkt i dels gulvets tilstand, dels hvor slidstærkt gulvet skal være, og dels hvordan det skal passe ind i boligens øvrige stil.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
27 21 55 53
og hør nærmere om
mulighederne.

Gulvbehandling kan starte med ludbehandling

Det er meget populært at vælge en ludbehandling som gulvbehandling efter afslibning. Lud, som er en gammel skandinavisk tradition, sikrer trægulvet en smuk og lys farve. Samtidig åbner lud for træets porer, så sæbe eller olie bedre kan trænge ned i træet.

I sig selv giver lud ingen beskyttelse mod andet end gulning af gulvene, så en gulvbehandling efter lud bør altid følges op med enten lakering eller oliering af gulv.

Slidstærk gulvbehandling med lakering

Hvis du ønsker en meget slidstærk overflade, kan Copenhagen Floor give en gulvbehandling i form af en lakering, hvor man bibeholder synligheden af træets struktur. Du kan vælge en gulvbehandling med naturlak uden farve, så træet står, som det er efter gulvafslibning, eller med hvid lak, som vil lysne det meget. Du kan også vælge mat eller blank lak – uanset hvad er Copenhagen Floors gulvbehandling medvirkende til, at gulvet efterfølgende er meget nemt at vedligeholde og rengøre – og er meget slidstærkt.

Gulvbehandling med kan olie også øge slidstyrken

Mange bliver trætte af at skulle vedligeholde et lud- eller sæbebehandlet gulv, og her kan Copenhagen Floor give gulvbehandling med olie, som er med til at gøre gulvet mere robust. Oliebehandling bevirker, at gulvets overflade bliver mat og naturlig, og hvis du vælger en olie uden pigment, vil gulvet blive mørkere med tiden, mens en olie med hvid pigment vil holde dit gulv lysere noget længere. Olien mætter gulvet, så det efter gulvbehandling med olie bliver mere modstandsdygtigt over for smuds og væsker.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Vi kører hver dag ud i Kongens Lyngby, Hillerød og København, og dækker hele Nordsjælland, og vi kommer gerne forbi for at give dig vejledning og et uforpligtende tilbud på professionel gulvbehandling med flotte resultater. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 27 21 55 53 – måske er vi lige i gang med en flot gulvbehandling, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Besøg Copenhagen Floor på Facebook

Besøg Copenhagen Floor på Sjælland