Gulvafslibning

Hvis dine trægulve er blevet grimme og triste at se på, kan det være en god ide med en gulvafslibning.

content-afslibning

Hos Copenhagen Floor har vi mere end 10 års erfaring med gulvafslibning, og vi ved hvordan vi sikrer, at du får det smukkeste gulv igen.

Efter mange års slid bliver dine massive trægulve ofte grimme med mærker og ujævnheder, og så kan en gulvafslibning være en meget fin løsning. Med årene bliver trægulve lidt mere kedelige i farven, særligt hvis de ikke er behandlet efterfølgende, men også lakerede gulve kan tage farve efter, hvor solen har bleget dem, eller hvor der har ligget tæpper eller stået møbler. Hvis du overtager et hus med ”felter” og ”mønstre” i gulvene efter den tidligere ejer, er det jo ikke sikkert, at du vil stille dine møbler præcis samme sted – eller lægge tæpperne præcis hvor de gamle lå.

Så kan det få en del til at tænke, at de må have lagt et helt nyt gulv. Men har du et smukt trægulv nedenunder lak og slitage, er der ingen grund til som det første at hive gulvet op. Copenhagen Floor kan med en gulvafslibning genskabe gulvet, så det står smukt og så tæt på oprindeligt som muligt. Du vil kunne fornemme duften af nyt træ igen.

Copenhagen Floor er eksperter i at skabe smukke gulve ved gulvafslibning – og med mere end 10 års erfaring ved vi nøjagtigt, hvordan vi med præcis og nænsom hånd kan få dit gulv smukt igen.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
27 21 55 53
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi laver effektiv gulvafslibning

Før en gulvafslibning vurderer vi naturligvis dit gulv grundigt – også i hjørnerne. Massive trægulve kan tåle mange afslibninger, lamelgulve kan tåle op til tre gange gulvafslibning, mens laminatgulve ingen gulvafslibning kan tåle.

Når Copenhagen Floor står for din gulvafslibning, får du smukke gulve – over flere faser:

Grovslibning er det første – her fjerner vi de værste ujævnheder og den evt. tidligere efterbehandling, – lak, maling, oliering, rester af søm – gulvet har fået tidligere. Så bliver det klart til næste fase, som er

Finslibning – her sliber vi efter og reparerer gulvet, hvor det måtte trænge – ved revner og ujævnheder. Nu er gulvet fint, træet er ”åbent” og klart til sidste fase, som er

Efterbehandling – hvor vi efter dit valg kan behandle med enten olie, lak, lud eller maling

Efter en gulvafslibning tør Copenhagen Floor godt garantere dig, at du vil føle, at du næsten kan svæve hen over det smukke gulv. Vi glæder os over at give dig et gulv, som du kan glæde dig over hver dag mange år frem.

Vi laver gulvafslibning i København og Nordsjælland

Hver dag kører vi ud og laver gulvafslibning i Kongens Lyngby, Hillerød og København. Og vi kommer naturligvis gerne ud og vurderer dit gulv for at give dig et uforpligtende tilbud. Brug enten formularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 21 55 53, så lægger vi gerne vejen forbi.

Besøg Copenhagen Floor på Facebook

Besøg Copenhagen Floor på Sjælland